Svadobné šaty na jedno rameno: Elegantný kúsok pre náročnejšie nevesty

Kto si má vedieť v dnešnej ponuke svadobných šiat vybrať?! Je ich toľko, že už len pri prvej návšteve svadobného salónu sa nejednej neveste zatočí hlava. Najhoršie je, ak nevesta nemá žiadnu predstavu o štýle svadobných šiat, aké by si vo svoj veľký deň chcela obliecť. Výber tak môže byť o niečo zložitejší a zdĺhavejší. Existuje však jeden štýl, ktorý je nadčasový a konzistentný už niekoľko rokov. Ak teda hľadáte niečo možno menej tradičné, čo je na trhu už zopár rokov a stále bude nadčasové, poobzerajte sa po svadobných šatách na jedno rameno. Takéto šaty sú dokonalou rovnováhou nápadného a jedinečného.

Svadobné šaty na jedno rameno

Svadobné šaty sú vhodné na formálne, ale aj neformálne svadby v akomkoľvek štýle. Či už budete voliť luxusnejšiu svadbu, možno boho štýl alebo nejaký iný, tieto svadobné šaty do zvoleného štýlu vašej svadby dokonalo zapadnú. Mnohé svadobné šaty na jedno rameno sú častokrát doplnené o dramatické detaily, ako je napríklad veľká mašľa na ramene, kvety na sukni či živôtiku. Vďaka tomu dokážu splniť akékoľvek vaše predstavy a očakávania.

Môžeme povedať, že takéto šaty majú isté výhody. Sú podobné tým bez ramienok avšak s tým rozdielom, že sa nebudete musieť celý večer kontrolovať a obávať, že vám šaty nebudú držať a pri tancovaní vám spadnú. Sú elegantné, krásne sedia nevestám a neobmedzujú v žiadnom pohybe. Sú skvelou voľbou pre nevesty, ktoré hľadajú kompromis medzi šatami bez ramienok a šatami na ramienka alebo s rukávmi. Navyše, nepôsobia tak vulgárne, ako to je v prípade šiat bez ramienok.

Pozri aj: Peniaze ako svadobný dar: Zabudnite na plnú obálku, buďte kreatívni!

Galéria: Svadobné šaty na jedno rameno

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE