Svadobné šaty v štýle morská panna: Ukáž svoje krivky

Výber svadobných šiat je najdôležitejším rozhodnutím pre mnohé nevesty. Fotografie si pripíname na virtuálne aj reálne nástenky, plánujeme, porovnávame, vyberáme a skúšame. Svadobné šaty v štýle morská panna sú určené pre konkrétny typ postavy, veľmi obľúbené a napriek tomu, že tak nevyzerajú, sú celkom pohodlné.

detaily

Zdroj: Shutterstock®

Ako vyzerajú šaty v štýle morská panna

Tieto šaty majú úzku siluetu. Obopínajú prsia, pás, boky aj stehná a nad kolenami sa rozširujú do sukne, ktorá vytvára akúsi ilúziu chvosta morskej panny. Môžu byť celkom hladné a jemné alebo bohato zdobené. Obľúbená je najmä kombinácia čipkovanej vrchnej časti s hladkou sukňou.

elegantné

Zdroj: Shutterstock®

Komu pristanú šaty morská panna

Ak máte vyváženú postavu s pravidelnými mierami, nemáte príliš bujné poprsie a môžete sa pochváliť úzkym driekom a oblými bokmi, tak potom je pre vás tento štýl ako stvorený. Šaty budú skvelo vyzerať aj na postave, ktorej hovoríme „presýpacie hodiny". Ak máte širšie boky a úzky driek, šaty v štýle morskej panny vás krásne obopnú a vy sa môžete svojimi krivkami poriadne pochváliť.

Mohlo by vás zaujímať Výzdoba na svadobné auto: Ako vyzdobiť svadobný veterán?

slnko západ

Zdroj: Shutterstock®

hladká krajka

Zdroj: Shutterstock®

Ak máte na tele menej kriviek alebo ste skôr ovocný tvar (jablko či hruštička), takémuto štýlu šiat by ste sa mali vyhnúť. Upozornili by ste na miesta, ktoré chcete väčšinou schovať a vy sa vo svojich svadobných šatách chcete predsa cítiť ako dokonalá princezná.

romantika

Zdroj: Shutterstock®

hladké

Zdroj: Shutterstock®

Spodná bielizeň

Šaty strihu morská panna obopínajú postavu tesne. To ale neznamená, že sa zaobídete bez spodnej bielizne. Je extrémne dôležité, aby ste si vybrali jednoduchú a veľmi hladnú bielizeň. Predídete tak nežiadúcemu riaseniu a šaty budú sedieť krásne. Ideálne sú teda vysoké nohavičky alebo celotelové body.

krajkované

Zdroj: Shutterstock®

pár

Zdroj: Shutterstock®

Svadobné šaty vaše krivky zdôraznia a tvarovacia bielizeň pomôže s tým, aby boli vaše krivky skutočne zvodné. Nepodceňujte teda výber nohavičiek ani kvalitnej podprsenky. Nechcete si predsa šaty pridržiavať počas celej noci.

sexy

Zdroj: Shutterstock®

západ slnka

Zdroj: Shutterstock®

Tie bežné veci...

Určite viete, že už len naťahovanie pančuchových nohavičiek na toalete môže byť skvelý zážitok. Zdvíhanie šiat a manipulácia s bohatou sukňou v malom priestore. Pri výbere spodnej bielizne teda myslite aj na praktickosť.

Inšpiruj sa: Tak ktoré? Fenomenálne šaty od Vera Wang miluje celý svet

1 komentár
Alexandra Semanová

Alexandra Semanová

17.07.2019 19:32

Výber svadobných šiat predstavuje pre nevestu najdôležitejšiu časť svadobnej prípravy.

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE