Vyhraj 3x Knihu pre zamilovaných Our Love Challenges od Albi

Vyhraj 3x Knihu pre zamilovaných Our Love Challenges od Albi

Na vzťahu sa nesmie nikdy prestať pracovať. Súhlasíte? Nuž, pravdou je, že vzťahy vyžadujú stálu pozornosť a úsilie, aby mohli kvitnúť a zostávať zdravé. Ľudia sa neustále menia a vyvíjajú, rovnako ako ich potreby a želania. Vzťahy musia tieto zmeny reflektovať a prispôsobiť sa im, čo vyžaduje aktívnu prácu a adaptabilitu od oboch partnerov.

Pravidelné investovanie času a energie do vzťahu vedie k hlbšiemu emocionálnemu spojeniu a intimite. Toto hlbšie puto posilňuje vzťah a zvyšuje jeho odolnosť voči vonkajším tlakom a výzvam.

Navyše, s plynutím času môže byť ľahké vzťah vnímať ako samozrejmosť. Neustála práca na vzťahu zahŕňa inovácie, plánovanie spoločných aktivít a snahu udržať vzťah živý a vzrušujúci. Máte pocit, že aj váš vzťah je z času na čas o samom stereotype a chcel by niečím trošku oživiť? Pomôže Kniha pre zamilovaných od Albi!

Kniha pre pobavenie aj upevnenie vzťahu

Our Love Challenges – to je knižka pre páry, ktoré túžia uniknúť stereotypu. Prináša množstvo skvelých tipov na nevšedné aktivity a zážitky, ktoré môžete podniknúť so svojím milovaným. Knižka je vytvorená tak, aby ste do nej mohli aj lepiť a vkladať fotografie zo spoločných zážitkov, ktoré si vďaka tomu budete pamätať navždy. Pretože spoločný čas je ten najlepší darček!

Neváhajte a zapojte sa do súťaže o túto zaujímavú knižku, ktorá bude len o vás a vašom partnerovi. Hráme až o 3 knižky Our Love Challenges od Albi. Do súťaže sa zapojíte tak, že zodpoviete otázku nižšie, ktorá je súčasťou súťažného formulára. Správnu odpoveď na otázku nájdete na e-shope Albi: www.eshop.albi.sk.

Súťažíme od 30.4. do 20.5. 2024

Súťaž už bola ukončená

Gratulujeme výhercom:

Ján Galajda

Ivana Uhrincová

Romana Polonská

Výhercovia boli kontaktovaní e-mailom alebo telefonicky.

kniha Albi

Zdroj: redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Informácie o tejto knižke zážitkov a spomienok pre páry nájdete i v článku: 

Kniha pre zamilovaných nielen na Valentína! Vytvorte si spomienky LÁSKY na celý život

 

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE