Vyhraj 3x Knihu pre zamilovaných Our Love Challenges od Albi

Na vzťahu sa nesmie nikdy prestať pracovať. Súhlasíte? Nuž, pravdou je, že vzťahy vyžadujú stálu pozornosť a úsilie, aby mohli kvitnúť a zostávať zdravé. Ľudia sa neustále menia a vyvíjajú, rovnako ako ich potreby a želania. Vzťahy musia tieto zmeny reflektovať a prispôsobiť sa im, čo vyžaduje aktívnu prácu a adaptabilitu od oboch partnerov.

Pravidelné investovanie času a energie do vzťahu vedie k hlbšiemu emocionálnemu spojeniu a intimite. Toto hlbšie puto posilňuje vzťah a zvyšuje jeho odolnosť voči vonkajším tlakom a výzvam.

Navyše, s plynutím času môže byť ľahké vzťah vnímať ako samozrejmosť. Neustála práca na vzťahu zahŕňa inovácie, plánovanie spoločných aktivít a snahu udržať vzťah živý a vzrušujúci. Máte pocit, že aj váš vzťah je z času na čas o samom stereotype a chcel by niečím trošku oživiť? Pomôže Kniha pre zamilovaných od Albi!

Kniha pre pobavenie aj upevnenie vzťahu

Our Love Challenges – to je knižka pre páry, ktoré túžia uniknúť stereotypu. Prináša množstvo skvelých tipov na nevšedné aktivity a zážitky, ktoré môžete podniknúť so svojím milovaným. Knižka je vytvorená tak, aby ste do nej mohli aj lepiť a vkladať fotografie zo spoločných zážitkov, ktoré si vďaka tomu budete pamätať navždy. Pretože spoločný čas je ten najlepší darček!

Neváhajte a zapojte sa do súťaže o túto zaujímavú knižku, ktorá bude len o vás a vašom partnerovi. Hráme až o 3 knižky Our Love Challenges od Albi. Do súťaže sa zapojíte tak, že zodpoviete otázku nižšie, ktorá je súčasťou súťažného formulára. Správnu odpoveď na otázku nájdete na e-shope Albi: www.eshop.albi.sk.

Súťažíme od 30.4. do 20.5. 2024

Súťažná otázka

Do koľkých tematických sekcií s tipmi na nevšedné zážitky je kniha Our Love Challenges rozdelená?

Vaše meno:

Email:

Telefón:

kniha Albi

Zdroj: redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Informácie o tejto knižke zážitkov a spomienok pre páry nájdete i v článku: 

Kniha pre zamilovaných nielen na Valentína! Vytvorte si spomienky LÁSKY na celý život

 

1 komentár
Ján

Ján

12.05.2024 12:54

Nevidím žiadny formulár, kde sa viem zapojiť do súťaže.

Vaše meno:

Tím TvojaSVADBA.sk

Tím TvojaSVADBA.sk

16.05.2024 10:54

Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za daný výpadok, spôsobený spúšťaním nového systému a dizajnu webu.

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE