Ako využiť jutovinu na svadbe? Inšpiruj sa tými najlepšími nápadmi!

Čoraz viac neviest využíva silu prírody aj vo svadobnej výzdobe. Prírodné prvky sú v dnešnej dobe žiadané a určite za nimi nezaostáva ani jutovina, ktorá sa dá veľmi ľahko kombinovať a vyzerá veľmi zaujímavo. Mnohí o jutovine hovoria ako o materiály, ktorý by sa mal postupne vytrácať. Ale opak je pravdou. Jutovina je čoraz viac žiadaná a len tak ľahko nezmizne ani zo svadobnej výzdoby. Je ideálne predovšetkým na svadbu v rustikálnou štýle, ktorú krásne doladí. Dokonca si skvelo rozumie aj s čipkou, preto ak siahnete po týchto dvoch materiáloch, vytvoríte si závidenia hodnú svadobnú výzdobu.

Existuje viacero spôsobov, ako zakomponovať jutovinu do svadobnej výzdoby. Je taká všestranná, že z nej dokonca môžete spraviť vrecúška a naplniť ich ryžou, ktorú budú na vás svadobčania hádzať pri vychádzaní z kostola alebo z úradu. Nechajte sa teda inšpirovať galériou nižšie a vytvorte si krásnu rustikálnu svadobnú výzdobu s jutovinou a čipkou.

Trend, ktorý nie je ani zďaleka na ústupe

Už nejaký ten rok patrí jutovinová svadobná výzdoba k najhorúcejším trendom. Ideálna je na rustikálne, ale aj na vidiecke svadby alebo svadby vo vidieckom štýle.

Jutovinu môžete zakomponovať už do svadobných pozvánok a dať tak svojim svadobčanom najavo, v akom štýle bude ladená svadobná výzdoba. Môžete jutovinu nalepiť na pozvánky k svadobné stolu alebo na svadobné oznámenie, ktoré môžete tiež doladiť kvetmi – či už sušenými alebo vytlačenými na pozvánke. Keď už hovoríme o rustikálnej svadbe, tak jutovinu môžete zakomponovať aj do svadobného pierka pre ženícha, do svadobnej kytice, do výzdoby kostola a pod.

Pozri aj: TOP vychytávka na rozlúčku so slobodou: Bez tohto sa nezaobídeš!

Galéria - Svadobné inšpirácie s jutovinou

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE