Nezabudni ani na domáceho miláčika! Ako vystrojiť psa na svadbu?

Pes je skvelý spoločník, ktorý so sebou na každé väčšie zhromaždenie v kruhu blízkych prináša kus dobrej nálady aj rodinnej pohody. V rodinnom kruhu nesmie chýbať jeho žiarivý úsmev od ucha k uchu ani neposedné labky. Pes je skvelým spoločníkom aj na svadbe či rodinnej oslave. Dozaista napríklad rýchlo zabaví detí a menších hostí počas dlhých chvíľ. Svojho štvornohého kamaráta pri podobných udalostiach nikdy nenechávajte doma. Hoci s ním môžu byť drobné či väčšie starosti a môže sa akurát v ten deň rozhodnúť neposlúchať, aké by však boli svadobné fotografie bez milovaného chlpatého člena rodiny? A verte, že práve fotky so psíkom môžu byť okúzľujúce a budú pre vás krásnou spomienkou na tento úžasný deň. 

Pozri aj: Ružová svadobná kytica pre všetky nevesty aj pre každý svadobný štýl!

pes s motýlikom

Zdroj: hafco.cz

Ako vyparádiť psíka na svadobné fotografie?

Vyparádiť psíka na svadbu vôbec nie je náročné ani drahé. Verte, že v jednoduchosti je krása a nič netreba preháňať. Svadba je v živote každého jedinečným okamžikom a je vhodné pri tom zachovať decentnosť a sviatočný dojem. Milovanému psíkovi v podstate stačí jednofarebný motýlik. Najlepšie bude, ak sa bude niesť v znamení farieb, ktoré ste si pre svadbu vybrali, respektíve môže farebne ladiť s prvkami na oblečení či doplnkoch manželského páru.

Inšpirujte sa mladým česko-slovenským párom z Prahy!

Na svadobných fotografiách väčšinou dominuje biela farba ženiných šiat a čierna farba mužovho oblečenia. V tomto prípade manželský pár zvolil k bielo-čiernej kombinácii ružový doplnok pre ženícha, nevestu i psíka. 

pes na svadobných fotografiách

Zdroj: hafco.cz

Doplnky pre psa zaistila na mieru značka Hafco.cz. „Pre psíka sme odporučili čiernu vôdzku, čierny obojok a ušili krásneho ružového motýlika, ktorý ladí s motýlikom ženícha,“ uviedol zástupca značky Hafco (český výrobca vybavenia, vôdzok a obojkov pre psov). „Pokiaľ majú ľudia nejaké zvláštne želania, ktoré nemáme v ponuke, radi vyjdeme v ústrety. Určite sa nám môžu kedykoľvek ozvať ohľadom svadby alebo rodinnej oslavy a zvolíme šmrncovné doplnky,“ dodal.

A ako sa vám svadobné fotky s vyobliekaným psíkom páčia? Určite budete s nami súhlasiť, že stojí za to investovať pár eur pri príprave svadby aj do takýchto decentných doplnkov pre psíka.

Zdroj (foto a text): hafco.cz

1 komentár
Kristína Dická

Kristína Dická

07.04.2021 20:50

Psík na svadbe tiež nesmie chýbať, dotvára tú pravú atmosféru :-)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE