Šampanské na svadbe: Podávaj bublinky s gráciou a noblesou vďaka veži

Ak plánujete svadbu v glamour štýle, svadobný trend veží zo šampanského na svadbách by tej vašej mohol dodať správnu iskru a nádych luxusu. Tento prvok nielenže zabezpečí, že vaša svadba bude pôsobiť luxusne, no tiež veža vytvorí skvelé pozadie na fotografovanie. A navyše, kto by nemal rád šampanské?

Veže na šampanské nesporne vyzerajú elegantne – pravdepodobne neexistuje lepší spôsob, ako podávať tento šumivý nápoj. Aj tvorba takejto veže môže vašej svadbe dodať interaktívny a možno aj zábavný prvok. Veď napríklad, stavbu veže môžete ponechať na vašich hostí, len pozor, aby ju nestavali už s niekoľkými pohárikmi alkoholu v sebe, lebo v opačnom prípade by sa mohlo veľa pohárov porozbíjať, čo by vás v konečnom dôsledku mohlo vyjsť draho.

Dokonca, v dnešnej dobe mnoho párov namiesto krájania svadobnej torty volí takýto program. Nalievanie šampanského do pohárov vyskladaných do tvaru veže, kde sa šampanské prelieva z jedného pohára do druhého, je zaujímavejšie než krájanie svadobnej torty.

Odporúčame: Originálne svadobné menu, ktorým potešíš každého hosťa

šampanské

Zdroj: pinterest.com/unbridely/

Veže zo šampanského – je to dobrý nápad?

ÁNO! Je to skvelý spôsob, ako svoju svadbu ozvláštniť. Ak chcete svojim hosťom pripraviť nezabudnuteľný zážitok, tak potom podávanie bubliniek takýmto extravagantným spôsobom ním dozaista bude.

Vežu zo šampanského môžete mať ako súčasť celej svadobnej hostiny alebo podobne ako tortu, môžete vežu vytiahnuť v istý moment svadobného programu. Hostia sa zhromaždia okolo a budú sledovať nalievanie.

Čo sa týka počtu pohárov, tak je to na vás. Berte však do úvahy aj výšku stola, na ktorom budú poháre naukladané. Predsa len takáto veža z pohárov bude vysoká, tak aby ste na nalievanie nemuseli použiť rebrík. Počet pohárov sa však môže odvíjať aj od počtu hostí.

Základom však je, aby bola veža stabilná. Okrem stabilného podkladu je dôležité aj správne ukladanie pohárov na seba. Pri tvorbe veže by sa mali poháre tesne dotýkať, aby ďalšie poschodia nepadli skôr, než do nich nalejete šampanské.

Inšpirujte sa a možno vás veža zo šampanského osloví natoľko, že ju budete chcieť zakomponovať aj do svojho svadobného programu.

Pozri tiež: Transparentné svadobné oznámenie: V roku 2023 budú najväčším hitom

svadobný prípitok

Zdroj: pinterest.com/marthastewart/

prípitok mladomanželov

Zdroj: pinterest.com/jessicalilylou/

prípitok

Zdroj: pinterest.com/EmmyShoots/

svadobné fotografie

Zdroj: pinterest.com/junebugweddings/

prípitok so šampanským

Zdroj: pinterest.com/SarahAfiaJones/

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE