Tip na svadobné fotografie, ktoré budú krásnou spomienkou na deň D: Ako na nich pózovať?

Dokonalé svadobné fotografie sú niekedy len o momente, ktorý sa už nikdy viac nezopakuje, ale aj o správnych pózach, ktoré robia fotku dokonalou. Taká správna póza vám pomôže vyzerať dokonalo na každom jednom zábere. Stačí len vedieť, ktorý uhol je ten správny. Veríme, že v deň svadby môžete mať všetkého dosť, stres vás neobíde a pózovanie je posledné na čo by ste mysleli, no svadobní fotografi prezradili, aká je správna póza na fotkách, vďaka ktorej budú svadobné fotografie vyzerať luxusne.

Základom pri pózovaní a zhotovovaní fotografií je prirodzenosť

Pri svadobnom fotografovaní je potrebné zabudnúť, že vás niekto fotí a že sa musíte usmievať. Ak si uvedomujeme, že v danom okamihu nie sme samí a že musíme byť strojení, častokrát podliehame nervozite a na tvári máme falšovaný hollywoodsky úsmev. Jednoducho sa uvoľníte, bavte sa medzi sebou a užívajte si každú jednu chvíľku strávenú spoločne. Ako uvádzajú svadobní fotografi, svadobné páry sa častokrát bavia a prirodzene usmievajú, no keď si uvedomia, že na danom mieste nie sú sami, tak sa zastavia, aby sa ubezpečili, že sú v správnej póze. Chyba! Ak by ste nevyzerali dobre, fotograf by vám to mal povedať.

Nikdy nepózujte z donútenia! Postavte sa tak, ako to je vám prirodzene, držte ruky prirodzene a určite ich nepritláčajte k telu. Ak túžite po fotke s kyticou, tak ruky uvoľníte a paže predĺžte.

V poslednej dobe sú veľmi obľúbené fotografie, ktoré zachytávajú smiech pri západe slnka alebo niekde v prírode. Ako však takéto fotografie spraviť, aby nebolo na nich vidno ten umelý smiech? Aj na to majú fotografi trik – pozerajte si s partnerom do očí 20 sekúnd, zaručene sa niekto z vás dvoch začne smiať ako prvý. Alebo pomyslite na nejakú „prasačinku“ a pošepkajte ju partnerovi do ucha.

A aké svadobné fotografie sú hitom tejto doby? Na akých sa dohodnúť so svadobným fotografom? Nechajte sa inšpirovať našou galériou.

Odporúčame: Toto nevymyslíš: Nevesta vymenila čipkované svadobné šaty za toto?!

Galéria: Inšpirácia na svadobné fotografie

Obdivovanie svadobných šiat

Viac inšpiratívnych článkov:

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE