Svadobné šaty 2025: Objavte najnovšie módne trendy

svadobné šaty 2025

Svadobný deň je jedným z najkrajších momentov v živote ženy. A v tento výnimočný deň sa každá nevesta túži cítiť ako princezná. Kúzlo dokonalých šiat dokáže podčiarknuť krásu nevesty a urobiť z nej hviezdu celého dňa. 

Tip pre vás: Večná svadobná kytica, ktorá nikdy nezvädne?! Vsaďte na romantickú háčkovanú kyticu

Ak hľadáte inšpiráciu pre váš veľký deň, ste na správnom mieste. Poďte sa s nami ponoriť do sveta svadobnej módy a spoznať tie najnovšie trendy, ktoré práve dominujú svadobným šatám.

Minimalistické svadobné šaty
Natali Bridal

Minimalistické svadobné šaty

1. Minimalistická elegancia

Pre tie z vás, ktoré preferujú jednoduchosť a čisté línie, sú tu minimalistické svadobné šaty. Minimalizmus sa stále viac presadzuje aj v svadobnej móde, pretože je sofistikovaný, elegantný a nadčasový. Ak máte rada minimalizmus, svadobné šaty s jednoduchými siluetami a strihmi bez zbytočných ozdôb budú pre vás ideálne.

 Boho svadobné šaty Moon
Natali Bridal

Boho svadobné šaty Moon

2. Boho štýl

Boho štýl nestratil nič zo svojej popularity, ale dnes je prítomný v jemnejších a sofistikovanejších podobách. Ak milujete uvoľnený, nežný prírodný vzhľad, bude pre vás tou správnou voľbou. Svadobné šaty v tomto štýle sú zdobené kvetinovými motívmi, jemnou čipkou a nadýchanými, voľnými siluetami. Hodia sa pre vonkajšie romantické svadby a nevesty, ktoré chcú vyžarovať éterickú krásu a bezstarostnú eleganciu.

Neprehliadni: Vera Wang svadobná kolekcia jar/leto 2025 – elegancia, moderná romantika a prepracované detaily

Vintage svadobné šaty Glen
Katy Corso

Vintage svadobné šaty Glen

3. Vintage móda

Vintage móda sa opäť vracia do svadobných kolekcií a prináša so sebou nádych minulých desaťročí. Svadobné šaty vo vintage štýle sú často zdobené bohato vyšívanou čipkou, perličkami, korálkami a pierkami. Siluety môžu byť inšpirované módou 20., 50. alebo 70. rokov, čo umožňuje každej neveste nájsť šaty, ktoré jej pripomenú kúzlo a lesk práve jej obľúbených starých čias.

Ružové svadobné šaty Agostina
Pronovias Group

Ružové svadobné šaty Agostina

4. Výrazné farby

Aj keď biela zostáva klasickou a neporaziteľnou voľbou pre svadobné šaty, do módy sa dostávajú aj jemné pastelové farby ako púdrová, ružová, broskyňová, či nebesky modrá. Tieto farby dodajú vašim šatám sviežosť a ženskosť. Pre odvážnejšie nevesty sú tu aj šaty v bohatších, výraznejších farbách, ktoré zaručene pritiahnu pozornosť všetkých svadobčanov.

Svadobný overal Jane
Weise

Svadobný overal Jane

5. Netradičné kombinácie

Punc extravagancie dodajú netradičné spojenia skladajúce sa z topu a sukne, prípadne aj svadobných nohavíc. Tieto kombinácie sú ďalším trendom, ktorý umožňuje nevestám byť kreatívne a kombinovať rôzne štýly. Zaujímavou voľbou môžu byť aj svadobné nohavicové overaly, ktoré pôsobia veľmi moderne a luxusne. Stále populárnejšia je aj kolekcia Mix&Match, pri ktorej si nevesta môže zvoliť sama, akú sukňu a aký top bude tvoriť jej výsledný svadobný look.

Luxusné svadobné šaty Mindy
Pronovias Group

Luxusné svadobné šaty Mindy

6. Zaujímavé detaily

Okrem vyššie spomenutých trendov sa v svadobnej móde objavujú aj ďalšie zaujímavé prvky, akými sú napríklad asymetrické detaily, dramatické rukávy, priehľadné materiály, výrazné plášte, sukne s vreckami, a dokonca aj čierne akcenty. Každá nevesta si tak môže nájsť šaty, ktoré budú zodpovedať jej osobnému štýlu a predstave o dokonalom svadobnom dni.

Objavte tie pravé svadobné šaty v svadobnom dome MONI

Ak hľadáte šaty, ktoré vystihnú vašu osobnosť a štýl, navštívte svadobný dom MONI. Ich široká ponuka svadobných šiat zahrňuje tie najhorúcejšie trendy od svetoznámych značiek a dizajnérov, a to všetko v príjemnom a elegantnom prostredí.

Skúsený personál vám pomôže vybrať šaty, ktoré vám padnú ako uliate a zanechajú nezabudnuteľnú spomienku na váš veľký deň.

Odporúčame: Nevesta s okuliarmi? Žiadny problém! Tu sú tipy a inšpirácie nielen pre výber líčenia

svadobný dom MONI
svadobný dom MONI

Okrem nádherných svadobných šiat ponúkajú aj svadobné doplnky, topánky, šperky, a individuálne úpravy šiat. Taktiež sa tu oblečú od hlavy po päty aj svadobné mamy, nevestine družičky, či dokonca aj deti.

A nezabúdajú ani na pánov – sesterská predajňa MONO, ktorá je situovaná hneď vedľa MONI, je miestom, kde nielen ženích, ale aj jeho družbovia nájdu elegantné a kvalitné obleky i doplnky.

Navštívte svadobný dom MONI na adrese Južná trieda 117, Areál ROCA v Košiciach, a urobte si zo svadobných príprav ten najkrajší zážitok.

Zdroj úvodnej fotky: Canva

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE