Svadobná kytica pre letnú svadbu: TOTO sú aktuálne horúce trendy

Letná svadobná kytica

Letné svadby majú svoje nezameniteľné kúzlo, ktoré spočíva v teplom slnečnom svite, dlhých dňoch a bohatstve kvetov v plnom rozkvete. Výber dokonalých kvetov pre vašu svadbu je kľúčovým rozhodnutím. Od kytice, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou vášho svadobného vzhľadu, až po ladiace kvetinové akcenty, ktoré vašu svadobnú výzdobu dotiahnu do dokonalosti.

Dnešné nevesty uprednostňujú výrazné farby, inovatívne štýly a ekologické rozhodnutia. Kvetinový dizajn sa neustále vyvíja a najnovšie vibrácie sa prikláňajú k udržateľnosti a šetrnosti k záhradám a pokračujú v preberaní podnetov z bohatej palety Matky prírody. Presne toto všetko sa odráža v trendoch pre letné svadby. 

Aj vaša svadba sa koná v najbližších mesiacoch? Premýšľate nad tým, akú svadobnú kyticu by ste mali zvoliť? Nechajte sa inšpirovať naším článkom.

Neprehliadni: Plus size svadobné šaty: TOTO sú trendy pre všetky oblejšie nevesty

Dôležitosť výberu správnych svadobných kvetov

Výber správnych svadobných kvetov je viac než len estetický vzhľad; namiesto toho je odrazom cesty páru, kontempláciou ich cesty lásky. Keď sa aranžovanie týchto kvetov urobí premyslene, vylepší priestory, podnieti emócie a umocní atmosféru svadobnej oslavy, pričom ju zmieša a zladí s etickými aspektmi.

Kvetinové aranžmány môžu poskytnúť nekonečné množstvo inšpirácií pre vašu svadbu. Od klasických, láskou naplnených ruží až po pôvab exotických orchideí, každá z nich má svoje jedinečné posolstvo elegancie, romantiky a čistoty.

Proces výberu ideálnej svadobnej kytice je zložitý a vyžaduje si zohľadnenie mnohých faktorov. Náročnou úlohou je zladiť preferenciu s témou vašej svadby, sezónnosti a dokonca aj vašich šiat.

Pozri aj: Nevesty, viete ako ušetriť na svadobnej kytici? My vám poradíme!

Letná svadobná kytica 2024 PINTEREST/florettefloral.com 

Poľné kvety

Tento dizajnový štýl, inšpirovaný poľnými kvetmi a nespútanými záhradami je štandardom pre svadobné kytice tohto leta. Kytice, ozdoby a ďalšie aranžmány budú mať voľný, jemný vzhľad, vytvorený použitím kvetov ako mak, hrachor, iskerník či margarétka. V týchto líniách nebudú tieto jemné kvetinové aranžmány plné kvetov alebo zelene. Namiesto toho je cieľom zámerne ponechať otvorený priestor v aranžmánoch, aby sa vytvorili asymetrické tvary a pohyb spôsobom, ktorý pôsobí organicky a prirodzene, ako keby ste si práve natrhali kvety na prechádzke.

Moderná svadobná kytica PINTEREST/whimsicalwonderlandweddings.com

Žiarivé farby

V roku 2024 sú trendy svadobné kytice o sýtych, pútavých kvetoch, ktoré sú výrazné a neprehliadnuteľné. Všetky odvážne nevesty sa preto majte na pozore a vsaďte na živé farby kvetov, ktoré rozžiaria váš svadobný look. Ružové, zelené a nasýtené modré tóny by ste určite mali zahrňúť do svojej svadobnej kytice.

Letná svadobná kytica PINTEREST/popupflowersavondale.com 

Kaskádové svadobné kytice

Oživenie kytíc v kaskádovom a vodopádovom štýle ponúka moderným nevestám nádych nostalgie, sofistikovanosti, romantiky a nadčasovosti. Tieto elegantné a éterické štýly dopĺňajú rad siluet svadobných šiat.

Zaujme Ťa: Akú manikúru zvoliť na svadbu? S našimi tipmi určite nič nepokazíš!

PINTEREST/tiffanykeal.com

Monochromatické a monobotanické svadobné kytice

Jednofarebné kytice vyžarujúce sofistikovanosť a eleganciu obsahujú kvety v odtieňoch a tónoch jednej farby. Monobotanické kytice s jedným druhom kvetu ponúkajú minimalistický, ale rafinovaný prístup, ktorý rezonuje so súčasným cítením.

Menšie svadobné kytice PINTEREST/marthastewart.com 

Menšie svadobné kytice

Trend nadrozmerných kytíc ustupuje menším, lepšie zvládnuteľným štýlom, čo odráža posun smerom k citlivosti a praktickosti. Napriek ich zmenšenej veľkosti tieto kytice stále predvádzajú kreativitu a umenie, čo dokazuje, že menej môže byť skutočne viac.

Udržateľná svadobná kytica PINTEREST/hola.com

Udržateľná svadobná kytica

So zvýšeným dôrazom na ekologicky uvedomelé rozhodnutia sa nevesty rozhodujú pre udržateľne, organicky a lokálne pestované kvety, ako sú sezónne kvety, čo prispieva k estetike a šetrnosti k životnému prostrediu.

INŠPIRUJTE SA: Letné svadobné kytice

Kytice pre letnú svadbu PINTEREST/eclecticsage.com

Trendy svadobná kytica PINTEREST/matchedhearts.com 

Monochromatická svadobná kytica PINTEREST/ruffledblog.com


Lúčne kvety v svadobnej kytici PINTEREST/matchedhearts.com 

Žiarivá svadobná kytica PINTEREST/weddingchicks.com

Malá svadobná kytica PINTEREST/brides.com 

Zdroj foto - úvodná koláž: PINTEREST/matchedhearts.com, PINTEREST/flowersbytamichatt.com, PINTERESTonefabday.com


0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE