Letné svadobné torty - TOTO sú najhorúcejšie trendy pre rok 2024

Letné svadobné torty trendy pre rok 2024

Na letnej svadbe je niečo nepopierateľne magické – teplé lúče slnka, jemný vánok a žiarivé odtiene ročného obdobia, to všetko sa spája a vytvára dokonalú atmosféru pre letné svadby

Leto ponúka množstvo nádherných inšpirácií pre svadobnú tortu, od ľahkých a pikantných citrusových chutí až po svieže kvetinové dekorácie, ktoré odrážajú krásu okolia miesta, kde sa koná vaša svadba. Či už snívate o klasickom poschodovom majstrovskom diele zdobenom čerstvým ovocím, nahej torte s rustikálnym šarmom alebo modernej cukrovinke s výraznými tropickými akcentmi, objavte s nami najsladšie trendy a nápady pre letnú svadobnú tortu.

Neprehliadni: Svadobná kytica pre letnú svadbu: TOTO sú aktuálne horúce trendy

Svadobné torty nápady - najobľúbenejšie dizajny svadobných tort

Aké sú najobľúbenejšie návrhy letných svadobných tort? Odborníci v oblasti svadobného priemyslu sa zhodujú v tom, že letné svadby vám umožňujú plne obsiahnuť farby v dizajne svadobnej torty. Vibrancy je témou pre rok 2024, s horúcimi ružovými, malinovými a jasnými doplnkovými tónmi, ktoré vytvárajú hravý vzhľad. Čerstvé kvety sú skvelým spôsobom, ako to vniesť do dizajnu torty, pričom máte k dispozícii nádherné množstvo sezónnych kvetov. 

Pre svadobné pečenie a svadobné dezerty je klasické kvetinové zdobenie stále populárne. Kvety sú vytvorené z oblátkového papiera alebo z obľúbených cukrových kvetov.

Aké sú najlepšie príchute pre torty pre letné svadby?

Leto je určite celé o ovocných citrusových príchutiach. Variácie klasického citrónového koláča pretrvávajú v obľúbe, pretože sú ľahké a osviežujúce. Medzi populárne patria aj exotické chute, ako je rôzne tropické ovocie, kombinácia bielej čokolády a malín alebo ružového šampanského.

Medzi top kombinácie pre moderné svadobné torty patria príchute malina a ružová voda, kokos a limetka a pistácie. V poslednej dobe sa stala obľúbená i kombinácia citrónového korpusu naplneného bazovým maslovým krémom a citrónovým tvarohom.

Ak hľadáte niečo nezvyčajné, ľahšie a zároveň chutné, vsaďte na letné šišky s príchuťou belgickej bielej čokolády s citrónom alebo maliny.

Farebné letné svadobné torty

Farebné a žiarivé svadobné torty sú veľmi obľúbené a dodávajú letnej sezóne ten správny nádych.

svadobná torta s kvetmi
INSTAGRAM/wildflower_portland 

Lisované a sušené kvety na torte

Zatiaľ čo svieži, 3-D efekt je vždy pôsobivý, na sušených alebo lisovaných kvetoch na svadobnej torte je aj niečo neuveriteľne rafinovaného.

Svadobná torta v tvare srdca
INSTAGRAM/centrestagecakes

Letné svadobné torty v tvare srdca

Svadobná torta v tvare srdca má nadčasový romantizmus. Je to vizuálna deklarácia lásky, ktorá prekračuje trendy, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre páry, ktoré chcú, aby ich torta bola rovnako úprimná ako ich sľuby.

Pozri aj: Ako naplánovať a zorganizovať vegánsku svadbu? Na TOTO určite nezabudnite

vintage svadobná torta
INSTAGRAM/disco.sugar

Vintage letné svadobné torty

Uprostred všetkých pokrokových trendov vyniká jedna téma svadobnej torty - svadobné torty v štýle vintage. Dekadentná, vrstvená poleva v odtieňoch bielej, zložité vzory na špičkách lemov a luxusné akcenty, ako sú perleťové detaily alebo zdobenie inšpirované čipkou - toto sú najčastejšie prvky, ktoré tieto torty vystihujú.

Svadobná torta s kvetmi v tvare špirály
INSTAGRAM/delucecakes 

Svadobné torty s kaskádovým, špirálovým efektom

Tento trend je tu už niekoľko rokov. Predstavte si kaskádové cukrové kvety precízne vytvorené tak, aby pripomínali pivonky, ruže alebo orchidey, vytvárajúce efekt vodopádu alebo špirály, ktorý steká po poschodiach vašej torty. Toto je úžasná voľba pre pár, ktorý chce tortu, ktorá je elegantná a zároveň ohromujúca.

Svadobná torta s perlami
INSTAGRAM/lila.cakeshop 

Perly na svadobnej torte 

Perly zažívajú oživenie v popularite v roku 2024. Perly je možné použiť ako celoplošný dizajnový prvok alebo v kombinácii s čerstvými kvetmi pre letnú svadobnú tortu. Klasický a nadčasový charakter perál dopĺňa svadobnú estetiku. Keďže perly sú trendom aj vo svadobnej móde 2024 pre šaty, závoje a doplnky, ich začlenenie do dizajnu torty vytvára súdržný a sofistikovaný štýl.

kovoé detauly na torte
INSTAGRAM/kellyjaynecakes 

Kovové detaily

Metalické detaily sa tento rok vracajú ako obľúbený tortový trend. Kovové akcenty, ako sú strieborné listy, lesklé jedlé posypy a jedlé trblietky, vnášajú do letných svadobných tort nádych pôvabu a lesku. Cukrári používajú kovové prvky ako akcenty či dokonca úplne kovové polevy, aby tortám dodali luxusný a moderný nádych. Strieborná, zlatá, medená a dúhová metalíza sú trendy s očarujúcim a vkusným vzhľadom.

INŠPIRUJTE SA: Trendy svadobné torty 2024 pre letné svadby

Trendy svadobná torta
INSTAGRAM/lila.cakeshop 

Letná vintage svadobná torta
INSTAGRAM/greenweddingshoes


Letné svadobné torty
INSTAGRAM/delucecakes 

Letná svadobná torta
INSTAGRAM/lila.cakeshop 

Kvetinová svadobná torta
INSTAGRAM/INSTAGRAM/lila.cakeshop 

Moderná svadobná torta
INSTAGRAM/lila.cakeshop 

Srdcová svadobná torta
INSTAGRAM/lila.cakeshop 

Zdroj foto - úvodná koláž: PINTEREST/100layercake.com, PINTEREST/Adrianna Papell, PINTEREST/torte-cph.com 

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE