Trendy svadobné účesy pre letnú svadbu, ktoré pristanú každej neveste

Najkrajšie letné svadobné účesy

Každá nevesta sa chce vo svoj svadobný deň cítiť krásne, od hlavy až po päty. Pri vytváraní dokonalého vyjadrenia osobnosti a pôvabu pre takúto významnú udalosť záleží i na tom najmenšom detaile. 

Každý prvok vášho svadobného vzhľadu by mal odrážať vašu osobnosť a štýl – a vaše vlasy nie sú výnimkou. Vhodný svadobný účes totiž môže zmeniť estetiku oblečenia. 

Tento rok podľa odborníkov očakávame návrat mnohých obľúbených svadobných vlasových trendov, ako sú hladké vlny a uhladené drdoly, no na obzore sú aj nové štýly. Jedno však majú spoločné - prikláňajú sa k pôvabu, elegancii, prirodzenosti a minimalizmu.

Aký svadobný účes by ste mali zvoliť pre letnú svadbu? Ktoré letné svadobné účesy sú tento rok trendy?

Neprehliadni: Ako naplánovať a zorganizovať vegánsku svadbu? Na TOTO určite nezabudnite

Najtrendovejšie svadobné účesy pre letnú svadbu

Tento rok sú svadobné účesy a make-up o tom, aby vyzerali jednoducho, sviežo a najmä prirodzene. Od jemne vyčesaných účesov až po nedbalé, no zároveň pôvabné kučery, toto leto by nevesty mali vsadiť na minimalistickú eleganciu. 

S horúcim a jasne svietiacim slnkom a teplým vánkom vo vlasoch si letné svadby v roku 2024 vyžadujú účesy, ktoré zachytia podstatu nenútenej krásy. Či už sa oddávate na piesočnatej pláži, v záhrade u starých rodičov, na úrade alebo v kostole, tieto účesy dokonale doplnia romantickú atmosféru a vďaka nim sa budete vo svoj výnimočný deň cítiť ako tá najžiarivejšia verzia svojho ja.

Aké svadobné účesy sú toto leto trendy PINTEREST/beyoutifulcreationsbridal.com

Nízky drdol

Nízke drdoly sú navždy klasickou voľbou pre svadobné vlasy; sú krásne, ľahko sa nosia a perfektne držia za každého počasia! Tento štýl je skvelou voľbou pre nevesty, ktoré hľadajú uhladený a šik vzhľad. Tento letný svadobný účes môžete tiež jednoducho oživiť doplnkom alebo ho ponechať ultra jednoduchý a elegantný bez akéhokoľvek prikrášľovania.

Trendy letný svadobný účes PINTEREST/JourneyToTheAltar

Hollywoodske vlny

Tento nadčasový účes prináša nádych starého hollywoodskeho kúzla a zachytáva romantickú atmosféru, ktorá ku svadbe jednoducho patrí. Jemný, plynulý pohyb týchto luxusných vĺn vyžaruje sofistikovanosť, ktorá je ideálna pre nevesty, ktoré túžia po uvoľnenom, no zároveň elegantnom vzhľade. 

Či už sú vaše vlasy krátke, dlhé alebo niekde medzi tým, vaša kaderníčka dokáže vytvoriť očarujúce vlny pomocou kulmy, natáčiek alebo dokonca techniky zapletania vrkočov. Hollywoodske vlny rozprávajú príbeh o romantike, pôvabe, vintage šarme a patria medzi najkrajšie svadobné účesy pre toto leto.

Letný svadobný účes PINTEREST/instagram.com

Jemne stiahnuté kučery

Bez námahy štýlové a koketné, jemne stiahnuté kučery vyžarujú pocit uvoľnenej elegancie. Tento svadobný účes krásne orámuje tvár a rozžiari váš prirodzený šarm. Trendy svadobný účes v podobe jemne stiahnutých kučier je najideálnejší pre nevesty, ktoré vo svoj svadobný deň túžia po ležérnom, no rafinovanom vzhľade.

Svadobný účes pre letnú svadbu PINTEREST/theknot.com

Svadobný cop inšpirovaný baletom

Mašle sa tento rok objavili vo viacerých oblastiach módy a výnimkou nie je ani svadobný sektor. Do centra pozornosti prichádzajú copy inšpirované baletom a zdobené mašľami. Tento vlasový doplnok je veľmi ženský a jemný a dodáva celkovému vzhľadu hravosť a eleganciu.

Odporúčame: Plus size svadobné šaty: TOTO sú trendy pre všetky oblejšie nevesty

Svadobný účes pre krátke vlasy PINTEREST/therighthairstyles.com

Krátke vlasy

Dni, keď si nevesty museli „ nechávať narásť vlasy" pre svoj veľký deň sú dávno preč. Ak máte vlasy nad ramená, vsaďte na prirodzenosť a nechajte vlasy voľné alebo voľte jemné doplnky do vlasov. 

Ak máte dlhé vlasy a túžite vo svoj svadobný deň skutočne ohúriť a vyzerať inak ako zvyčajne, nechajte sa ostrihať. Skúste moderný a elegantný bob.

Svadobný bohémsky účes PINTEREST/therighthairstyles.com

Bohémsky vrkoč

Boho vrkoče v štýle Rapunzel sú túto svadobnú sezónu jedným z najobľúbenejších trendov. Čím sú mohutnejšie a dlhšie, tým lepšie. Tieto vrkoče sú dokonalým doplnkom k čipkovaným róbam. Doplniť ich môžete o sušené kvety a získať ešte viac romantický vzhľad. 

PINTEREST/Sunshyne Pix


Nevesta a kvetinové dievčatko

Nie je nič rozkošnejšie, keď nevesta a dievčatko vyhadzujúce lupienky kvetov kráčajúc uličkou pred svadobným párom, majú ten istý účes. Ešte lepšie, ak je to vaša dcérka alebo neter. Či už je to vysoký drdol zdobený perlami alebo jemné venčeky z lúčnych kvetov, všetci svadobčania sa budú rozplývať nad pôvabom a krásou nevesty a malej slečny.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE