Svadobné šaty do 150 €

svadobné šaty

Šaty na svadbu majú byť tie najkrajšie, čo ste v živote na sebe mali, nie najdrahšie. Najmä keď nižšia cena vôbec nemusí byť na úkor kvalít. Urobili sme pre vás výber, v ktorom nájdete nádherné biele šaty rôznych štýlov vhodné na luxusnú svadbu i komornejší obrad. 

Tip pre vás: Aká je vhodná obuv na rozlúčku so slobodou? Lodičky, tenisky či mokasíny - inšpirujte sa našimi TOP tipmi!

Nájsť tie pravé dá nevestám väčšinou poriadne zabrať. Čím väčší výber máme, tým viac nás to zneisťuje. Najmä, ak veľkú časť rozpočtu už pohltili náklady na catering, výzdobu, prenájom priestorov… Je toho toľko, čo treba zariadiť a taká milá povinnosť, ako je výber šiat, sa zrazu premení na hľadanie vhodného kompromisu v pomere ceny a krásy. Pri výbere takých dôležitých šiat, ako sú svadobné, však žiadne ústupky nemajú miesto! Možno ste netušili, že e-shop so spoločenskými šatami miadresses.sk má v ponuke desiatky prenádherných modelov svadobných šiat v cene bežnej plesovej róby. 

Vybrali sme pre vás pár tipov podľa toho, či hľadáte šaty, ktorými na prvý pohľad ohúrite, klasické strihy, ktoré nevychádzajú z módy alebo jednoduché šaty, ktoré nechajú vyniknúť vašu prirodzenú krásu. No pozor na to, že aj pri svadobných šatách sa môžete zaľúbiť na prvý pohľad a nakoniec skončíte oblečená v úplne iných, ako ste plánovali. No hlavne budú vaše a ešte vám aj zostanú peniaze navyše. Nechajte sa prekvapiť naším výberom.

Neprehliadni: Dlhý, čipkovaný, vintage? Ktorý svadobný závoj si vybrať?

Svadobné šaty miadresses.sk

Veľkolepé 

Nadýchané sukne, luxusné vzory, čipkované detaily… to všetko milujete! Odjakživa ste túžili obliecť si raz biele šaty, ktoré budú výnimočné a každému vyrazia dych. Teraz sa váš sen má splniť, už len nájsť presne ten model, ktorý vás očarí. Jedinečnou voľbou sú šaty na jedno rameno s dvojitým rukávom. Vrchná časť je zdobená elegantným vzorom a bohatá tylová sukňa zaručí veľkolepý dojem pri maximálnom možnom pohodlí. Ak hľadáte princeznovské šaty, očarí vás model, ktorý má čipkovaný živôtik s priesvitnými rukávmi a vysoký rozparok na tylovej sukni alebo napohľad jednoduché, no v skutočnosti dokonale prepracované šaty s korzetom. Pôsobia dievčensky jemne, no na chrbte majú zmyselnú šnurovačku, ktorá vám vyčaruje dokonalé krivky. Rozprávková je aj ich cena, zaplatíte za ne menej ako 100 €.

Biele tylové šaty, 109 €

Biele tylové šaty miadresses.sk

Ako víla

Váš veľký deň sa blíži a tortové sukne nie sú vašou šálkou kávy? Túžite byť skôr éterická víla ako princezná a hľadáte jednoduché svadobné šaty z padavých materiálov, ktoré budú mať sofistikované detaily? Obrovskú dávku pôvabu prinesú pred oltár šaty s jedným rukávom, ktoré cez priesvitnú látku s trblietkami poodhalia pás. Ak plánujete obrad vonku, do prírodného prostredia dokonale zapadnú šaty so zvonovými rukávmi zdobené čipkou a rafinovane riešeným pásom. Skvelou voľbou pre vás budú aj nežné a romantické šaty s rukávmi padnutými na plecia zdobené kvietkami. Všetky kúpite za menej ako 90 €.

Biele šaty s trblietavým rukávom, 89 €

Biele šaty s trblietavým rukávom miadresses.sk

S dávkou extravagancie

Váš deň D má byť najmä o vás dvoch. Ak túžite po neformálnej svadbe, ktorá bude v každom smere originálna, pokojne tomu prispôsobte aj váš vzhľad. Samozrejme, len v prípade, že neplánujete obrad v kostole. Ak si môžete dovoliť šaty s vysokým rozparkom a hlbokým, dokonca priesvitným výstrihom, choďte do toho. Nádherný vzor a saténová sukňa im k jemnej zmyselnosti prepožičali dávku elegancie. Nevesty-rebelky si zamilujú mini svadobné šaty, ktoré sú unikátne balónovým rukávom a mašľou, ktorá nahradí vlečku. Pre všetky ženy, ktoré sa túžia vydávať na pláži, zahrnul e-shop do ponuky aj netradičný dvojdielny svadobný komplet.

Biele krátke šaty s mašľou, 74 €

Biele krátke šaty s mašľou miadresses.sk

Svadobná klasika

Rokmi overené strihy nikdy nevyjdú z módy preto, že ženy skrátka zbožňujú ich štýl. Absolútnou klasikou na poli spoločenských šiat, svadobné nevynímajúc, sú šaty antického strihu. Plisovaná úprava im dodala nečakaný šmrnc. Keď hovoríme o trendoch, ktoré na svadbách nikdy nevyjdú z módy, nepochybne nesmieme zabudnúť na satén. Preneste sa do sveta rozprávok a predstúpte pred oltár v šatách ako z kráľovského dvora. Luxusný materiál pristane rovnako princeznovskému i ženskému strihu. Oba modely nájdete v e-shope ozdobené trblietavým kamienkovým opaskom.   

Biele plisované šaty, 79  €

Biele plisované šaty miadresses.sk

Nájsť dokonalé svadobné šaty nakoniec nie je až také náročné. Ich výber má byť pre vás zážitkom, no vôbec nemusí stáť toľko, ako sa na prvý pohľad zdá. Dôležité je, aby ste nakoniec našli šaty, v ktorých sa budete cítiť príjemne a výnimočne. Tak vyberajte srdcom.  

Odporúčame aj: Plus size svadobné šaty: TOTO sú trendy pre všetky oblejšie nevesty

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE