Rozlúčka so slobodou v štýle Emily v Paríži: Ako zorganizovať oslavu plnú francúzskeho šarmu?

Rozlúčka so slobodou v štýle Emily v Paríži

Máte radi seriál Emily v Paríži a obdivujete módny vkus hlavnej postavy? Chcete si užiť svoju rozlúčku so slobodou v podobnom štýle? Prečo nezorganizovať deň (alebo víkend) plný parížskej elegancie a vynikajúcej francúzskej kuchyne? 

Naplánujte si soirée inšpirované Emily v Paríži. Vytvorte si menu plné chutných francúzskych jedál alebo ozdobte miesto konania francúzskymi vlajkami, plagátmi a ikonickou Eiffelovou vežou.

Ako naplánovať rozlúčku so slobodou, ktorá bude nezabudnuteľná a plná parížskeho šarmu? Na čo by ste nemali zabudnúť a čo by na nej určite nemalo chýbať?

Neprehliadni: Oscar de la Renta: Svadobná kolekcia jar 2025, ktorá je stelesním nadčasovej elegancie a romantického pôvabu jari

Ako zorganizovať rozlúčku so slobodou?

Rozlúčka so slobodou, známa aj ako „bachelorette party“ pre ženy a „bachelor party“ pre mužov, má svoje korene v histórii a v priebehu storočí sa vyvinula do modernej oslavy, ktorú poznáme dnes. Tento zvyk bol pôvodne spojený najmä s mužmi, no v 20. storočí sa stal populárnym aj medzi ženami.

Zorganizovať rozlúčku so slobodou, ktorá bude nezabudnuteľná a zábavná, vyžaduje precízne plánovanie a kreativitu. Tu je niekoľko krokov, ktoré vám pomôžu pri príprave dokonalého večera (alebo víkendu) pre nevestu:

  • Poznajte nevestu a jej preferencie
  • Stanovte si rozpočet
  • Zostavte zoznam hostí
  • Vyberte dátum a miesto
  • Zvoľte tému alebo štýl
  • Zorganizujte program
  • Pripravte malé prekvapenia alebo darčeky
  • Zabezpečte jedlo a nápoje
  • Zachyťte momenty

Zaujme Ťa: Nevesta s okuliarmi? Žiadny problém! Tu sú tipy a inšpirácie nielen pre výber líčenia

svadobné trendy a rozlúčka so slobodou
PINTEREST/bridesofnorthtexas.com

Nezabudnuteľná rozlúčka so slobodou v štýle Emily v Paríži

Rozlúčka so slobodou v štýle Emily v Paríži by mala byť kombináciou francúzskeho šarmu, štýlovej módy, dobrej zábavy a luxusu. Ak chcete zachytiť podstatu parížskeho štýlu a elegancie, tu je niekoľko prvkov, ktoré by rozhodne na nej nemali chýbať.

Pozvánky na rozlúčku so slobodou

Pozvánky sú prvá vec, ktorú vaši hostia uvidia – udávajú tón celej rozlúčke so slobodou. S elegantným písmom, ilustráciami Eiffelovej veže a paletou jemných pastelových farieb vyčaríte romantické a veľmi pútavé pozvánky. 

Elegantné parížske prostredie

Vyberte prostredie, ktoré bude evokovať parížsku atmosféru – či už elegantnú reštauráciu s francúzskou kuchyňou, kaviareň s terasou, alebo štýlový apartmán so strešnou terasou a výhľadom. Ak rozlúčka prebieha doma, vytvorte si parížsku atmosféru s dekoráciami ako mini Eiffelovky, vintage plagáty Paríža, romantické svetielka a kvetinové aranžmány.

Výzdoba miesta konania

Eiffelova veža, ružové balóny, trblietavé detaily, taniere s romantickým motívom, servítky, poháre, bohaté kvetinové výzdoby, elegantné sviečky, čiernobiely obrus, francúzske vlajky, nápisy vo francúzštine – navoďte tú správnu parížsku atmosféru pomocou precízne nakombinovanej výzdoby a dekorácií.

Štýlové outfity inšpirované Parížom

Parížska móda je o elegancii, jednoduchosti a sofistikovanosti. Nezabudnite na chic outfity pre každú účastníčku rozlúčky. Môžete si zvoliť napríklad klasické malé čierne šaty, baretky, pásikavé tričká, či výrazné doplnky, ako sú šatky a kabelky. Nevesta môže vyniknúť v niečom špeciálnom a výraznom a nechať sa inšpirovať vzhľadom Emily Cooper.

Pozri aj: Tematická svadba v štýle Harry Potter: Tipy a nápady pre kúzelný a magický svadobný deň

 parížsky štýl
PINTEREST/love-the-day.com

Francúzske jedlo a nápoje

Rozlúčka inšpirovaná Parížom a Emily si žiada kvalitné francúzske jedlo a nápoje. Môžete usporiadať brunch s croissantmi, bagetami, quiche, francúzskymi syrmi a vínom. Pripravte aj niečo sladké, napríklad makrónky alebo crème brûlée. K vínu pridajte šampanské alebo kokteily, ktoré dodajú luxusný nádych.

Fotenie na štýlových miestach

Fotenie je dôležitou súčasťou štýlu Emily v Paríži! Zabezpečte, aby ste mali krásne miesta na fotenie – elegantná ulička, štýlová terasa alebo fotokútik s rekvizitami v parížskom štýle, ako sú baretky, šatky, okuliare a retro doplnky.

Môžete si vytvoriť aj tematický fotokútik s ikonickými parížskymi symbolmi, kde budú môcť hostia fotiť zábavné momenty.

Tematické aktivity

Nechajte sa inšpirovať francúzskou kultúrou. Môžete zorganizovať ochutnávku vín alebo šampanského, lekciu varenia francúzskych dezertov (napr. makróniek) alebo zábavnú hodinu francúzštiny, kde sa každý naučí pár základných francúzskych fráz.

Ak chcete niečo uvoľnenejšie, zorganizujte filmový večer s projekciou francúzskych filmov alebo samotného seriálu Emily v Paríži.

Odporúčame: Zabudnite na klasický candy bar - vyskúšajte netradičné alternatívy, ktoré ohromia vašich hostí

parížska elegancia a rozlúčka so slobodou
PINTEREST/nicholenatashagreene.com

Darčeky pre hostí

Môžete pripraviť drobné darčeky pre každú účastníčku rozlúčky. V štýle Emily môžu byť tieto darčeky módne doplnky, ako sú šatky, rúže alebo malé parfumy, ktoré budú pripomínať parížsky šarm.

Francúzska hudba

Vytvorte si playlist s francúzskymi šansónmi, kaviarenskou jazzovou hudbou a modernými piesňami, ktoré evokujú parížsku atmosféru. Môžete zahrnúť klasiky od Edith Piaf, ale aj súčasné francúzske hity. Prípadne zahrajte soundtrack zo seriálu Emily v Paríži, aby ste zachytili ten správny vibe.

Rozlúčka so slobodou v štýle Emily v Paríži

7

1/7
Zdroj: nicholenatashagreene.com

Zdroj úvodnej fotky: PINTEREST/bridesofnorthtexas.com


0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE