Tematická svadba v štýle Harry Potter: Tipy a nápady pre kúzelný a magický svadobný deň

svadba v štýle Harry Potter

Všetci fanúšikovia Harryho Pottera, pozor! Možno ste nedostali Rokfortský akceptačný list, ale určite nemusíte premeškať premenu vášho svadobného dňa na očarujúcu a magickú oslavu. Svadobné motívy Harryho Pottera sú skutočne populárnou voľbou (podľa najobľúbenejších svadobných motívov na Pintereste je Harry Potter na prvom mieste), pretože je to krásny spôsob, ako dodať vášmu svadobnému dňu nádych kúzla.

Svadba v štýle Harry Potter je ideálnym spôsobom, ako pridať do vášho veľkého dňa trochu čarovnej atmosféry a nezabudnuteľných zážitkov. Od tematických dekorácií a kostýmov až po jedinečné svadobné doplnky a menu inšpirované Rokfortom, existuje nespočetné množstvo spôsobov, ako integrovať magické prvky do vašej svadby.

Aké svadobné doplnky zvoliť? Aká svadobná výzdoba by rozhodne nemala chýbať na tematickej svadbe v štýle Harry Potter?

Neprehliadni: Ako naplánovať a zorganizovať vegánsku svadbu? Na TOTO určite nezabudnite

Harry Potter svadobné témy

Harry Potter svadobné témy ponúkajú nespočetné množstvo kreatívnych možností, ako preniesť kúzelnú atmosféru tohto magického sveta do vášho svadobného dňa. Môžete sa inšpirovať rôznymi miestami a udalosťami z príbehov J.K. Rowlingovej a vytvoriť jedinečné tematické zóny. Napríklad, hostinu môžete zariadiť v štýle Veľkej siene Rokfortu s dlhými stolmi a zástavami jednotlivých fakúlt. Obrad môže prebiehať v záhrade pripomínajúcej Zakázaný les alebo na mieste inšpirovanom Rokfortským hradom. Detaily ako zlaté sviečky, staré knihy, čarovné prútiky a elixíry môžu pridať autentickú atmosféru. Tieto tematické prvky nielenže očaria všetkých prítomných, ale aj premenia vašu svadbu na skutočne magický zážitok.

Svadobné oznámenia

Prekvapte svojich svadobných hostí už od začiatku s úžasnými svadobnými pozvánkami v štýle Rokfort. Tieto alternatívne svadobné pozvánky či oznámenia budú vystavené v obývačkách vašich hostí ešte zopár rokov ako pamiatka na nezabudnuteľnú tematickú svadbu.

Svadobná výzdoba stola v štýle Harry Potter

Taniere Harry Potter, balóny Harry Potter, slamky Harry Potter, svadobné servítky Harry Potter, svadobné poháre Harry Potter, menovky v štýle Harry Potter či ďalšie svadobné dekorácie Harry Potter - vyhrajte sa i s tými najmenšími detailami. Použite stránky z kníh, zbierajte staré fľaše, ktoré môžete označiť ako fľaše od elixírov, použite svietniky v gotickom štýle - možnosti sú nekonečné! Privoďte si tak na svojej svadbe atmosféru kúzelníckeho sveta a vneste do celej udalosti ducha Rokfortu.

Pozri aj: TOP 5 Samoopaľovacích produktov nielen pre NEVESTY: Krásne opálenie na váš Svadobný deň

Harry Potter svadobná torta
INSTAGRAM/sylwiasobiegrajthecakedesigner 

Svadobná torta v štýle Harry Potter

Svadobná téma Harryho Pottera je perfektnou „výhovorkou", aby ste si vybrali alternatívnu svadobnú tortu! Či už sa rozhodnete pre jednoduchú tortu s kreatívnym tortovým dekorom alebo si vyberiete prepracovaný dizajn, ktorý skutočne zohľadňuje tému, vaši hostia budú nadšení.

Svadobné doplnky Harry Potter

Kostým Harry Potter, foto doplnky Harry Potter, čarodejnícka škola, fotobúdka nabitá zábavnými rekvizitami - postarajte sa o nezabudnuteľný tematický program pre svojich hostí v štýle Harry Potter.

Svadobná výzdoba v štýle Harry Potter

Kúzelná oslava a rozprávková svadba nemusí byť len tá princeznovská s bielymi holubicami. Čarovnú atmosféru zo stránok kníh si môžete vytvoriť i v štýle Harry Potter. A dokonca i úplne sami bez toho, aby takáto svadobná výzdoba zruinovala váš svadobný rozpočet. Ak si miesto svadby vyzdobíte lietajúcimi kľúčmi a rozprávkovými svetielkami, verte nám, priestor sa premení na niečo, čo vyzerá naozaj magicky. Je veľmi jednoduché si ich vyrobiť sami, všetko, čo potrebujete, sú kľúče, šnúrka a vystrihnuté krídelká z papiera.

Vyplnenie priestoru vysokými, blikajúcimi sviečkami môže tiež vaše svadbné priestory zmeniť na tajomnú mágiu. Pri vstupe môžete umiestniť nádobu s harmonogramom vašej svadby, ktorý vyzerá ako titulná strana Denného proroka.

Namiesto toho, aby ste si kúpili dokonale upravené kvetinové aranžmány, vsaďte na zeleň a divoké kvety (podobné tým, ktorými si profesorka Sproutová zapĺňa svoj skleník). Nezabudnite ani na zasadací poriadok, tabule s navigáciou či knihu hostí. I tie by sa mali niesť v duchu Harryho Pottera.

Svadobné menu, občerstvenie a nápoje

Vsaďte na kúzlo čarodejníckych drinkov (nezabudnite ich pomenovať podľa kúziel, postavy alebo skutočných elixírov), jednohubky, makrónky s morívom Harry Pottera, tematické sušienky (kľúče od internátov, napodobeniny horcruxov alebo čokoládové žaby). 

Zaujme Ťa: Svadobná kytica pre letnú svadbu: TOTO sú aktuálne horúce trendy

Svadobný účes inšpirovaný Harry Potterom
INSTAGRAM/terezabride 

Svadobný vzhľad nevesty a ženícha v štýle Harry Potter

Ak chcete svoju svadbu v štýle Harry Potter dotiahnuť do dokonalosti, určite nezabúdajte túto tému zahrnúť i do svadobného vzhľadu nevesty a ženícha. Ženích môže štýlovo doplniť svoj look manžetovými gombíkmi s motívom Harryho Pottera. Ďalším kreatívnym spôsobom, ako začleniť kúsok mágie do svadobného vzhľadu je pridanie kľúča a ikonických okuliarov do ženíchovho pierka.

Nevesty zase môžu svoj svadobný účes ozdobiť zlatou strelou. Svadobnú kyticu si môžu dať previazať a skrášliť typickým monogramom Dary smrti.

INŠPIRUJTE SA: Svadba v štýle Harry Potter

Svadobná torta v štýle Harry Potter
INSTAGRAM/zankyou_portugal 

Svadobná výzdoba v štýle Harry Potter
INSTAGRAM/zankyou_portugal 

Výzdoba svadobného stola
INSTAGRAM/zankyou_portugal 

Svadba Harry Potter
INSTAGRAM/zankyou_portugal 

Svadba Harry Potter
INSTAGRAM/zankyou_portugal 

Svadobné fotografie v štýle Harry Potter
INSTAGRAM/zankyou_portugal 

Svadba Harry Potter
INSTAGRAM/terezabride 

Harry Potter ako svadobná téma
INSTAGRAM/terezabride 

Svadobná kytica v štýle Harry Potter
INSTAGRAM/terezabride 

Zasadací poriadok v štýle Harry Potter
INSTAGRAM/terezabride 

Svadobné oznámenie v štýle Harry Potter
INSTAGRAM/terezabride 

výzdoba svadobného stola v štýle Harry Potter
INSTAGRAM/vickyduboisphoto
Svadba v štýle Harry Potter
INSTAGRAM/benwagnerphotography 

INSTAGRAM/jurnalfotografic

Svadobná torta
INSTAGRAM/sowheetscakeshop 

Harry Potter svadba
INSTAGRAM/gosia_makowska_smakolyki 

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM/terezabride, INSTAGRAM/zankyou_portugal 

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE