Pieseň na prvý tanec: Romantické a pomalé tóny aj pre netanečníkov!

Pri výbere svadobných pesničiek dbáte určite na každý detail, a to rovnako ako pri výbere svadobných šiat. Piesne, ktoré si vyberiete, musia vystihovať váš cit k tomu druhému, vašu lásku a pohodu, s ktorou vstupujete do manželstva. Mali by ste sa teda vyhnúť všetkým piesňam, ktoré by mohli naznačovať opak. Na slovách záleží, a to pri svadobných piesňach platí dvojnásobne. Nechcete predsa, aby si hostia mysleli, že to spolu nemyslíte vážne iba preto, že si necháte zahrať nevhodnú pieseň. Výber môžete nechať na DJ-a alebo svadobnú kapelu. DJ má spravidla bohatší repertoár, ale kapela je klasika.

Romantické pomalé piesne

Nájsť toho pravého bola drina, no nájsť tú pravú (svadobnú pieseň) bude ešte väčšia! Najlepšie totiž je, keď sa vám s danou piesňou spájajú nezabudnuteľné a neopakovateľné momenty. Môže to byť pieseň, ktorá hrala v rádiu, keď ste išli na váš prvý výlet alebo pieseň, na ktorú ste prvýkrát spolu tancovali. Vybrali sme pre vás tie najkrajšie a najromantickejšie svadobné piesne, ktoré si zamilujete. Ak nepatríte medzi tanečné hviezdy, vyberte si pomalý tanec. Užijete si tak nádherné chvíle so svojou polovičkou. Pomalý tanec zvládne každý aj bez ťažkej choreografie!

Odporúčame: Najkrajšie slovenské piesne na prvý tanec: Uži si romantiku po našom!

Galéria:

3 komentárov
Mária Chromíková

Mária Chromíková

21.09.2019 16:30

Pieseň na prvý tanec ,by si mali mladomanželia dohodnúť veď patrí hlavne im,nech pripomína krásne spoločné chvíle.

Vaše meno:

Alexandra Semanová

Alexandra Semanová

30.09.2019 16:36

Výber piesne na prvý tanec je nesmierne dôležitý.

Vaše meno:

Kristína Dická

Kristína Dická

16.02.2020 17:34

Ja som jednoznačne za pomalú pieseň, bez zbytočných tanečných kreácií, veď je to chvíľa, ktorá patrí iba novomanželom, kedy sa na chvíľu zastaví svet :-)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE