Trendy pre ženíchov, ktoré ovládnu rok 2025

trendy pre ženíchov 2025

Rok 2025 prinesie nové trendy aj do svadobnej módy pre ženíchov. Štýlové obleky, originálne doplnky a odvážne farebné kombinácie – či už preferujete tradičný elegantný štýl, alebo túžite po moderných prvkoch, svadobná sezóna 2025 ponúka širokú škálu možností pre každý typ ženícha.

Svadobná móda pre ženíchov v roku 2025 je o prepojení elegancie s originalitou. Ženísi budú môcť vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom svojho outfitu, a pritom vyzerať štýlovo a sofistikovane vo svoj veľký deň. 

Aké sú horúce trendy pre ženíchov pre budúci rok? Aké svadobné obleky, doplnky a prvky budú modernými pre rok 2025?

Neprehliadni: Svadobné šaty podľa znamenia zverokruhu: Objavte šaty, ktoré zvýraznia vašu osobnosť

Svadobná móda pre ženíchov 2025

Rok 2025 prinesie svadobnej móde pre ženíchov svieži a moderný pohľad, pričom sa bude klásť dôraz na individuálny štýl a sebavedomie. Ženísi už nebudú len v tieni nevesty, ale ich outfit bude rovnako dôležitým a štýlovým prvkom celej svadby. Móda pre ženícha v roku 2025 bude plná netradičných prvkov, odvážnych farebných kombinácií a inovatívnych doplnkov, ktoré dodajú svadobnému outfitu osobitý charakter.

Netradičné farby a vzory

V roku 2025 ženísi ustupujú od tradičných čiernych a námorníckych oblekov a prijímajú širšiu paletu farieb. Jemné pastely, zemité tóny, výrazné farby šperkov a dokonca aj žiarivé vzory sa stávajú obľúbenými voľbami. Pastelové farby ako levanduľová, baby blue či broskyňová sú ideálne pre jarnú alebo letnú svadbu. Zemité tóny ako taupe, terakota, khaki a hnedá tiež neustále rastú na popularite. Tieto odtiene poskytujú teplý, prirodzený vzhľad, ideálny pre vnútorné aj vonkajšie svadby.

Netradičné farby a vzory - tento trend odráža túžbu pánov dodať svadobnému oblečeniu osobitosť a živosť, čo umožňuje ženíchom vyniknúť a vyjadriť svoj jedinečný štýl v ich špeciálny deň.

Pozri aj: Vera Wang svadobná kolekcia jar/leto 2025 – elegancia, moderná romantika a prepracované detaily

svadobná móda
PINTEREST/reighwalker.com

Udržateľné a etické

Tak, ako sa udržateľnosť stala ústredným záujmom svadobnej módy, ovplyvnila aj oblečenie ženícha a družbov. V roku 2025 získavajú na popularite ekologické a etické možnosti. Svadobní návrhári a dizajnéri používajú organické látky, recyklované materiály a udržateľné výrobné metódy na vytváranie oblekov a doplnkov s vedomým prístupom. Vintage obleky a doplnky spolu s požičovňami umožňujú ženíchom znížiť množstvo odpadu a zároveň získať štýlový, individuálny a sofistikovaný vzhľad.

Personalizované detaily

V roku 2025 hľadajú ženísi možnosti prispôsobenia a personalizácie, aby bolo ich oblečenie skutočne jedinečné. Monogramy, personalizované výšivky a zákazkové šitie umožňujú získať kreatívne doplnky, ktoré odrážajú individualitu.

Doplnky budú hrať dôležitú úlohu pri dotváraní celkového vzhľadu ženícha v roku 2025. Vreckové štvorčeky, ponožky, kravaty a manžetové gombíky s osobnými motívmi, iniciálami alebo odkazmi dodávajú celému vzhľadu nádych sentimentality a ponúkajú trvalú spomienku na tento špeciálny deň.

Dvojradový oblek pre ženícha

Dvojradový oblek je jedným z najvýraznejších trendov svadobnej módy pre ženíchov v roku 2025. Tento klasický štýl, ktorý sa vracia na módne výslnie, prináša eleganciu, sofistikovanosť a mužnosť. Dvojradový oblek je ideálnou voľbou pre ženíchov, ktorí chcú zaujať sebavedomým a zároveň tradičným vzhľadom.

Prečo zvoliť dvojradový oblek v roku 2025?

  • Štýl a elegancia: Dvojradový svadobný oblek má formálnejší a výraznejší vzhľad než bežné jednoradové obleky. Je ideálny na vytvorenie impozantného dojmu a prináša nádych vintage sofistikovanosti, no s modernou iskrou. 
  • Rôzne materiály a farby: Rok 2025 ponúkne dvojradové obleky v moderných farebných odtieňoch ako vínová, smaragdová zelená, námornícka modrá či klasická čierna. Ženísi budú mať možnosť experimentovať s látkami ako vlna, zamat či ľahšie letné materiály.
  • Skvelý strih: Dvojradový oblek krásne formuje postavu a dodáva ženíchovi sebavedomie. S dôrazom na dobre padnúci strih zdôrazňuje ramená a pás, čo vytvára vyvážený, štýlový vzhľad.

Tento trend je skvelou voľbou pre moderných ženíchov, ktorí chcú spojiť tradičný vkus s elegantným nádychom a vyniknúť vo svoj svadobný deň.

Netradičná obuv pre ženícha

V roku 2025 uvidíme odklon od klasických svadobných topánok pre ženíchov. Tradičné čierne lakovky či hnedé kožené topánky ustúpia do úzadia a na scénu prichádza netradičná, odvážnejšia obuv, ktorá ženíchom ponúka možnosť vyjadriť svoj osobitý štýl. Netradičná obuv bude ideálna pre mužov, ktorí chcú vniesť do svojho svadobného outfitu originálny a moderný prvok. 

Farebné alebo vzorované ponožky, ktoré ladia so svadobnou farebnou schémou alebo predvádzajú individualitu, dodávajú hravý nádych a zároveň zachovávajú celkový vzhľad uhladený a zladený.

Trendy a pánske svadobné obleky 2025

9

1/9
Zdroj: PINTEREST/sacbride.com

Zdroj úvodnej fotky: PINTEREST/theoutsidebride.co.uk, PINTEREST/menstylewith.com, PINTEREST/wiveshub.com

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE